LET OP: Aangepaste openingstijden vanaf 1 Juni. Vrijdag géén koopavond! 

UPDATE 28 April 2021!
Vanaf 28 April is het mogelijk om weer zonder afspraak bij ons langs te komen in de showroom. U dient zich wel aan de 1,5m te houden, mondkapje op.


Update 1 Mei 2020

Onze partners DPD & PostNL, ervaren een enorme drukte in het verzenden van alle pakketten. Hierdoor kan uw pakket iets langer onderweg zijn. Onze excuses voor een eventuele vertraging.


Cororna / Covid-19 Status

Beste klant,

In verband met het Coronavirus (Covid-19) en de ontwikkelingen hieromtrent informeren wij u graag over de gang van zaken bij FotoBehangkoopjes.nl. Ten eerste willen wij u graag mededelen dat wij volledig operationeel (winkels + online webshops) zijn en dat er geen noemenswaardige vertragingen in uw orders zullen zijn. Wel hebben wij passende maatregelen genomen uit voorzorg voor onze collega’s en omgeving.

 Medewerkers in onze showrooms & magazijn werken volgens de strikte richtlijnen en protocollen betreft hygiëne. We zorgen voor een minimale afstand van 1.5 meter.

 Wij verzoeken u zoveel mogelijk contactloos te betalen in onze winkels. 

 PostNL heeft zijn afleverprocedure aangepast conform het advies van het RIVM, hierover leest u meer hieronder. 

PostNL & DHL Bezorging

Contactloos bezorgen
Momenteel worden pakketten niet meer overhandigd. De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen. 

De PostNL bezorger tekent na toestemming van de ontvanger voor ontvangst door de laatste 3 tekens van de legitimatie te noteren.

Houdt u deze pagina in de gaten voor nieuwe updates omtrent eventuele veranderingen. Er kunnen van dag op dag veranderingen plaatsvinden. Heeft u reeds een bestelling geplaatst, dan houden wij u verder uiteraard ook op de hoogte per mail.

met vriendelijke groet,

FotoBehangkoopjes Team