Fotobehang-op-Maat

Fotobehang op maat


U kunt bij ons uw gewenste fotobehang op maat bestellen! Wij hanteren een zeer scherp tarief per m2! Maak hierbij een keuze uit de duizenden ontwerpen op onze site, maak fotobehang van een eigen foto of kies uit de miljoenen professionele foto's van Adobe Stock of Shutterstock. 
 
 • Gedrukt op sterk, scheurvast en licht afneembaar Vliesbehang of Vliesbehang met Vinyl Coating
 • Wij rekening géén opmaakkosten!
 • U krijgt gratis lijm bij uw fotobehang geleverd!
 • Zwart / Wit, Sepia & Spiegelbeeld ook mogelijk!
 • Gratis verzenden vanaf €75 in Nederland, België, Duitsland!
Vliesbehang (130 Gram, Glad)
Vliesbehang is tegenwoordig het meest voorkomende type behang. Het is glad van structuur en erg eenvoudig te verwerken. U kunt namelijk de kale muur insmeren met lijm en de banen er droog tegenaan plakken. Let wel dat lichte kleuren vliesbehang kunnen doorschijnen. Bekijkt u daarom uw ondergrond zorgvuldig. Maak uw ondergrond voor de zekerheid egaal wit met goedkope (niet-afwasbare) latexverf.
 
Vliesbehang + VinylcoatingVliesbehang (265 Gram, Korrel Structuur)
Vliesbehang met een vinyl coating is extra sterk ten opzichte van het standaard vliesbehang. Het heeft een lichte korrel structuur en is licht afneembaar met een vochtige doek. Perfect geschikt voor een ruimte die snel bevuild kan raken, zoals bijv. de gang, woonkamer, keuken of kantoorruimte.


 


Wilt u graag weten of uw gewenste fotobehang ook op maat kunt bestellen? Klik op de oranje offerte knop en vul het fotobehang op maat formulier in en wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toe inclusief een voorbeeldfoto.

U dient met het volgende rekening te houden:
 • Fotobehang op maat is alleen in vliesbehang of vinyl beschikbaar.
 • Fotobehang op maat kan niet retour gestuurd worden.
 • Reken +/- 5cm extra marge voor zowel de hoogte als de breedte, dit in verband met eventuele scheve muren en plafonds.
 • Maximale hoogte is 5.00m.
 • Maximale breedte per paneel is 1.04m.
 • Kwaliteit o.b.v. 130 g/m2 of 265 g/m2
 • Levertijd bedraagt vanaf akkoord op de voorbeeldfoto ongeveer 5 - 7 werkdagen.
 • Walltastic, Eijffinger, HookedonWalls, Arte, AS Creation, Esta Home, Rasch, Studio Ditte, Dutch Wallcoverings, AG Design, Behangexpresse kunnen niet op maat gemaakt worden.


Fotobehang op maat: Geef uw interieur een uniek karakter!

Wilt u uw interieur een geheel nieuwe uitstraling geven? Dan hebben wij dé oplossing voor u: fotobehang op maat! Met dit bijzondere product kunt u uw ruimte transformeren tot een waar kunstwerk, vol persoonlijkheid en stijl. Of u nu uw woonkamer, slaapkamer, kantoor of zelfs een commerciële ruimte wilt verfraaien, fotobehang op maat biedt eindeloze mogelijkheden.

Bij het kiezen van fotobehang op maat zijn de mogelijkheden werkelijk grenzeloos. Laat uw creativiteit de vrije loop en selecteer een adembenemend landschap dat u meeneemt naar exotische bestemmingen. Of kies voor een artistiek meesterwerk van het Rijksmuseum, dat een vleugje elegantie toevoegt aan uw interieur. Ook kunt u uw persoonlijke foto's tot leven brengen en zo dierbare herinneringen op een unieke manier tentoonstellen. Met fotobehang op maat kunt u een persoonlijk statement maken en uw ruimte een eigen karakter geven.

Wat fotobehang op maat zo bijzonder maakt, is de mogelijkheid om te spelen met variatie en diversiteit in het ontwerp. Door afwisseling te creëren in zowel de afbeeldingen als de compositie van het behang, ontstaat een dynamische en boeiende visuele ervaring. Combineer grootschalige en gedetailleerde beelden om uw oog te prikkelen en uw aandacht te trekken. Ook het gebruik van verschillende kleuren en tinten geeft een gelaagdheid die uw interieur tot leven brengt.

Naast visuele pracht biedt fotobehang op maat ook praktische voordelen. Het hoogwaardige materiaal (vliesbehang of vinylbehang) is duurzaam en PVC-vrij. Bovendien is het eenvoudig te installeren en te verwijderen, waardoor u moeiteloos kunt blijven experimenteren en uw ruimte kunt aanpassen aan veranderende behoeften en trends.

Dus waar wacht u nog op? Geef uw interieur een persoonlijke touch met fotobehang op maat. Ontdek de kracht van diversiteit en creativiteit in het ontwerp en creëer een ruimte die uw unieke stijl weerspiegelt. Maak een statement, breng herinneringen tot leven en maak van uw huis een bron van inspiratie. Uw droominterieur ligt binnen handbereik met fotobehang op maat!


Geen producten