Herroepingsplicht en retouren


Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 30 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Heeft u zich bedacht? Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Fotobehang mag niet uit de koker of uit het plastic gehaald worden, deze is namelijk niet meer in originele staat en zonder beschadigingen terug te stoppen in de koker of plastic seal. Wij controleren strikt of de koker is opengemaakt. Indien u van de herroepingsrecht gebruik maakt, zal u het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Conform onze algemene voorwaarden kan het zijn dat er administratie- verwerkingskosten in rekening worden gebracht voor een retourzending.

LET OP: Voor vrijwel alle soorten in onze webshop, werken we met suggestieve maten. Elk fotobehang zal na het plaatsen van uw bestelling, speciaal voor u gedrukt worden in de betreffende maat. De reden voor suggestieve maten, is om de productie zo snel en efficiënt mogelijk te houden. AS Creation, Walltastic fotobehang kunnen wel retour.

De onderstaande soorten fotobehang kunnen niet retour worden gestuurd, deze worden namelijk speciaal voor u gedrukt. 

 
  • Maatwerk fotobehang
  • Producten met een levertijd van 4 - 7 werkdagen. Ondanks de standaard maten bij het product, betreft dit een productie die speciaal voor u gemaakt zal worden. Dit zijn slechts voorbeeldmaten om het makkelijker te maken voor de productie.
  • Arte, Hookedonwalls, Rasch, KEK Amsterdam, Alle BN Collecties (Van Gogh, Rivièra etc.), YO2, Dutch Painted Memories, Behangexpresse, Esta Home, Eijffinger, Studio Ditte, Komar.

U dient een eventuele productiefout of beschadiging binnen 7 dagen na ontvangst aan ons te melden. Een claim kan hierna niet meer worden ingediend bij de fabrikant en vervoerder.

Fotobehang mag dus niet geplakt worden als hierin voor het plakken een fout geconstateerd had kunnen worden. Maatverschillen in de posterdelen onderling kunnen alleen voor het aanbrengen geconstateerd worden en klachten op maatafwijking worden alleen vóór het plakken geaccepteerd. Het aanbrengen van het product houdt de aanvaarding van de goederen in.

Terugbetaling

U draagt te allen tijde zelf de kosten voor de retour verzending.

Volledige herroeping; U stuurt alle producten terug.
In geval van een volledige herroeping ontvangt u uw orderbedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug.

Gedeeltelijke herroeping; U houdt een aantal producten.
In geval van een gedeeltelijke herroeping ontvangt u alle betalingen, exclusief leveringskosten, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug.

Indien uw totale orderbedrag boven de €75 (NL & BE) is, heeft u gebruik gemaakt van de gratis verzending optie. Mocht uw orderbedrag na een retour onder deze grens komen, zijn wij genoodzaakt ook die verzendkosten in mindering te brengen op het eventuele retour bedrag.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u het Formulier voor Herroeping in te vullen en toe te voegen aan uw retourzending.

Neem contact met ons op voor het retouradres.
Dit is namelijk afhankelijk van welk product u heeft gekocht.