Herroepingsplicht en retouren


Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Heeft u zich bedacht? Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Fotobehang mag niet uit de koker of uit het plastic gehaald worden, deze is namelijk niet meer in originele staat en zonder beschadigingen terug te stoppen in de koker of plastic seal. Wij controleren strikt of de koker is opengemaakt. Indien u van de herroepingsrecht gebruik maakt, zal u het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

LET OP: De onderstaande soorten fotobehang kunnen niet retour gestuurd worden, deze worden namelijk speciaal voor u gedrukt. Wij kunnen enkel fotobehang retour nemen, wat Direct Leverbaar en dus uit voorraad is.

 
  • Maatwerk fotobehang
  • Producten met een levertijd van 5 - 7 werkdagen
  • KEK Amsterdam, Alle BN Collecties (Van Gogh, Rivièra etc.), YO2, Dutch Painted Memories, Behangexpresse

Fotobehang mag niet geplakt worden als hierin voor het plakken een fout geconstateerd had kunnen worden. Maatverschillen in de posterdelen onderling kunnen alleen voor het aanbrengen geconstateerd worden en klachten op maatafwijking worden alleen vóór het plakken geaccepteerd. Het aanbrengen van het product houdt de aanvaarding van de goederen in.

Terugbetaling

U draagt te allen tijde zelf de kosten voor de retour verzending.

Volledige herroeping; U stuurt alle producten terug.
In geval van een volledige herroeping ontvangt u uw orderbedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug.

Gedeeltelijke herroeping; U houdt een aantal producten.
In geval van een gedeeltelijke herroeping ontvangt u alle betalingen, exclusief leveringskosten, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug.

Indien uw totale orderbedrag boven de €50 (NL) of €75 (BE) is, heeft u gebruik gemaakt van de gratis verzending optie. Mocht uw orderbedrag na een retour onder deze grens komen, zijn wij genoodzaakt ook die verzendkosten in mindering te brengen op het eventuele retour bedrag.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u het Formulier voor Herroeping in te vullen en toe te voegen aan uw retourzending.

U kunt uw retour zending opsturen naar:

FotoBehangkoopjes.nl
Krabbendijkehof 31
3086 LK Rotterdam