Wij hebben hieronder een selectie gemaakt van onze best verkochte fotobehang dessins. Bekijk en bewonder alle mogelijkheid, zodat u de juiste afbeelding kunt vinden voor in uw huis of kantoor. Bij bijna alle soorten kunt u een keuze maken uit verschillende maten. Heeft u de juiste maat gevonden? Kies dan voor standaard vliesbehang of voor vliesbehang met een vinyl coating.

Wat is het verschil tussen vliesbehang & vliesbehang met vinyl coating?

Vliesbehang (Glad)

Vliesbehang is tegenwoordig het meest voorkomende type behang. Het is glad van structuur en erg eenvoudig te verwerken. U kunt namelijk de kale muur insmeren met lijm en de banen er droog tegenaan plakken. Let wel dat lichte kleuren vliesbehang kunnen doorschijnen. Bekijkt u daarom uw ondergrond zorgvuldig. Maak uw ondergrond voor de zekerheid egaal wit met goedkope (niet-afwasbare) latexverf.

Vliesbehang met Vinyl Coating (Korrel Structuur)

Vliesbehang met een vinyl coating is extra sterk ten opzichte van het standaard vliesbehang. Het heeft een fijne korrelstructuur en is licht afneembaar met een vochtige doek door de vinyl coating. Perfect geschikt voor een ruimte die snel bevuild kan raken, zoals bijv. de gang, woonkamer, keuken of kantoorruimte.